KORIS / KAUSI 2020-2021

Pikkusudet KerhoKoris
(2011-2013)

Pikkusudet KerhoKoris

2011-2013 syntyneet pojat ja tytöt

2011-2013 syntyneet, eli 7-9 vuotiaat 1.-3.-luokkalaiset. Tytöt ja pojat harrastavat samassa ryhmässä.

Ei aiempaa kokemusta

KerhoKoris on tarkoitettu niin vasta-alkajille kuin jo aiemmin koripalloa harrastaneille pelaajille. Aiempaa kokemusta koripallosta ei tarvita. KerhoKoris on kerran (1) viikossa järjestettävä ohjattu koriskoulu. KerhoKorislaiset eivät pelaa sarjapelejä, mutta osallistumme Pohjoisen alueen Pikkusudet-turnausriehoihin.

tiedotteet

Kausimaksuun sisältyy

Valmennus ja salivuorot

Kausimaksuun sisältyy laadukas valmennus ja valmentajien korvaukset. Kausimaksuun sisältyy myös salivuorot ja harjoitustarvikkeet, yms.

Harjoituspaita

Seuran harjoituspaidan saa jokainen seuran uusi pelaaja. Harjoituspaidan käydessä pieneksi, voi paidan hankkia edulliseen 15 euron hintaan seuran toimistolta.

Peliasu

Pelaajalle hankitaan uusi peliasu tarvittaessa kahden vuoden välein. Seura ei korvaa rikkoontunutta tai likaantunutta peliasua. Uudelle pelaajalle peliasu tilataan aina kausimaksun ensimmäisen erän maksamisen jälkeen.

Pelit/sarjat/turnaukset

KerhoKorislaiset eivät pelaa sarjapelejä, mutta pelaavat harjoituspelejä alueen muita joukkueita vastaan sekä osallistuvat Pohjoisen alueen järjestettäviin Pikkusudet-turnausriehoihin.

Koriskoululisenssi (sis. vakuutus)

Koripallokoululisenssi oikeuttaa vuonna 2009 ja myöhemmin syntyneen pelaajan osallistumaan liiton, alueiden ja jäsenseurojen koripallokouluihin sekä liiton ja alueiden järjestämään koripallokoululaisille järjestettävään kilpailutoimintaan ja turnauksiin. Oikeuttaa osallistumaan myös Korisrieha-tapahtumiin. Vakuutusehdoista poiketen vakuutus ei ole voimassa muissa urheilulajeissa.

Vakuutuksen saaminen edellyttää seuralta henkilötietojen keräämisen.

PIRKKA PIKKUSUDET -KORIPALLO JA -KAUSITUOTE

Koripallokoululisenssiin kuuluu:

  • Pirkka Pikkusudet -koripallo
  • Pirkka Pikkusudet -kausituote (kaudella 2019-2020 kausituote oli heijastava Pikkusudet-jumppapussi)

Kausimaksuun ei sisälly

Henkilökohtaiset harjoitusvarusteet, kuten sisäpelikengät, yms. Myöskään mahdolliset lisäharjoitukset, pidemmät leirit, Oulun alueen ulkopuoliset turnaukset sekä muut tapahtumat eivät kuulu kausimaksun hintaan.

Valmentajat

Lasse Keskitalo

VASTUUVALMENTAJA

Janne Rinne

VALMENTAJA

Janne Länsitie

VALMENTAJA

Pasi Pyyppönen

VALMENTAJA

Petteri Amee

VALMENTAJA

Ella Määttä

VALMENTAJA

Varustus harjoituksissa

Varustukseksi harjoituksiin tarvitaan sisäliikuntaan soveltuva asu, sisäpelikengät, juomapullo sekä koripallo (koko 5). Pirkka Pikkusudet -koripallon saa omaksi harjoituksissa.

Hinta

220 €

Sisältää: toimintamaksun pelikaudelle 2020 – 2021, kausimaksun pelikaudelle 2020 – 2021 sekä jäsenmaksun kalenterivuodelle 2020. Tämän lisäksi tulee maksettavaksi jäsenmaksu kalenterivuodelle 2021, jonka määrän jäsenet päättävät syyskokouksessa 2020.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen joukkueeseen avautuu 6.7.2020.

Paikka ja aika

Alkaen 22.8.2020

LAUANTAISIN

Klo 9.30 – 11.00, Linnakangastalon uusi sali (2 lohkoa)